Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 1:52 am

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 168 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość

PostWysłany: Sob Lip 10, 2010 12:58 am   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Lip 24, 2009 6:04 pm
Miejscowość: Legionowo/Warszawa
Medale: 2
Wrocław (1) Gdynia 2.0 (1)
Hmm...Ciekawe. Powiem, że ta figurka dużo bardziej mnie interesuje niż Frenzy/Rumble/Shadow Warrior. To trzeba teraz poczekać na kolorki i lepsze foto, żeby wiedzieć, czy warto wydać kasę. :)

Newsman-in-chief
Newsman-in-chief
PostWysłany: Śro Lip 14, 2010 12:37 am   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 05, 2008 10:56 pm
Miejscowość: Warszawa
Medale: 1
Wrocław (1)
PE Buzzsaw:

http://www.seibertron.com/transformers/ ... led/19216/

Image

TRANSFORMERS #10!
G.I.JOE ORIGINS #18!
G.I.JOE COBRA #7!
TRANSFORMERS IRONHIDE #4!
Image

PostWysłany: Śro Lip 14, 2010 2:25 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lut 11, 2009 9:55 pm
Wszystko fajnie, tylko co on dokładnie robi? Bo na razie wiemy, że może trzymać działka SW. :-?

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 5:42 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Jeśli kogoś to interesuje, FP znowu przełożył datę sprzedaży CF-02 na pierwszy tydzień sierpnia :( .

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 11:25 am   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Mamy pierwszą dokładną galerie setu do brutiego:
http://www.seibertron.com/transformers/news/new-toy-galleries-fansproject-crossfire-bruticus-blast-off-swindle-onslaught-vortex-and-brawl/19354/

No i pierwsze nowe info z niej :D
Image

Forumowy Głupek
Forumowy Głupek
PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 11:45 am   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Cze 25, 2008 9:48 pm
Miejscowość: Słupsk
Według mnie jest to prawdziwy majstersztyk. Porównując tego Bruticusa do Bruticusa Maximusa z Energonu, BM zdecydowanie wymięka. Ciekawe ile kasy poszło na cały set i Bruticusa :roll: ...

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 11:58 am   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Sty 28, 2010 6:03 pm
Miejscowość: Poznań
A mnie sie średnio podoba, za dużo giwer, plecaków itd, mało przejrzysty design. Mogli tę masę wykorzystać wzwyyż robiąc go wyższego i nieco smuklejszego, bo teraz wygląda jakby go przesadnie obładowali sprzętem. Alt mode też jakiś taki niezgrabny i nie trzymający sie kupy...

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 12:59 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Mar 06, 2008 11:38 am
Miejscowość: Włocławek/Toruń
Wrocław (1) Toruń (1)
Mam starego Bruticusa i w ogóle się nie umywa. Teraz to naprawdę wygląda jak prawdziwy Bruti. Wreszcie poszczególne cony mają odpowiednie alt mode'y a cały Gestalt jest niemalże picture perfect. Takie sety pochwalam.

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 5:52 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Galvatron napisał(a):
Według mnie jest to prawdziwy majstersztyk. Porównując tego Bruticusa do Bruticusa Maximusa z Energonu, BM zdecydowanie wymięka. Ciekawe ile kasy poszło na cały set i Bruticusa :roll: ...

Zgadzam się. Co do ceny setu, mnie oba CF-02 wyszły niecałe 500zł no i plus oryginał z Energonu ( z Movie komplet prezentowany wacha się na poziomie od 160-200zł ), czyli jak dla nasz ludzi z Polski to na dzień dzisiejszy droga impreza. :(

Klejpull napisał(a):
A mnie sie średnio podoba, za dużo giwer, plecaków itd, mało przejrzysty design. Mogli tę masę wykorzystać wzwyyż robiąc go wyższego i nieco smuklejszego, bo teraz wygląda jakby go przesadnie obładowali sprzętem. Alt mode też jakiś taki niezgrabny i nie trzymający sie kupy...

To przecież jest team żołnierzy, wiec jak dla mnie jeszcze im tylko granatów i rakiety atomowej brakuje :twisted: , żeby zrobić go wyższego, smuklejszego i co ważniejsze z dobrymi proporcjami trzeba było by masę roboty i taniej oraz łatwiej było by cały team nowy zrobić. Poza tym to nie koszykarz tylko napakowany twardziel typu Rambo :P

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 5:57 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Sty 28, 2010 6:03 pm
Miejscowość: Poznań
Zapomniałem dodać, że chodziło mi o samego Onslaughta, a nie Bruticusa w całości ;)

Nie operujmy skrajnościami, nie musi byc koszykarzem, postura chociażby movie Ironhide'a czy Brawla by wystarczyla, bo to wygląda jak nieskładna kupka broni na nóżkach.

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 6:07 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Wrz 18, 2009 9:31 pm
Miejscowość: Wawa.
Wrocław (1) Gdynia 2.0 (1)
Zbyt chaotyczny. Guny fajne, ale przegięli z "przepak look", wygląda przez to karykaturalnie. I nijakie kolorki. Poza tym - solidna robota, jak przystało na Fansproject. Wysoką cenę widać na pierwszy rzut oka... ;P

Rapper
Rapper
PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 8:15 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Kwi 27, 2009 11:25 pm
Miejscowość: Sandomierz
Medale: 1
Kraków (1)
To jest miodne. Już wiem na co przeznaczyć część mojej wypłaty :)
Teraz byle do dziesiątego....

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 9:41 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Klejpull napisał(a):
Zapomniałem dodać, że chodziło mi o samego Onslaughta, a nie Bruticusa w całości ;)

Nie operujmy skrajnościami, nie musi byc koszykarzem, postura chociażby movie Ironhide'a czy Brawla by wystarczyla, bo to wygląda jak nieskładna kupka broni na nóżkach.

Acha, ale i do tego moim zdaniem nie ma co się czepiać za dużo ( dobra też uważam ze zrobili z niego coś jak ,, chodzącą " wieże strzelnicą i brakuje mu tylko wielkiej tarczy) ale pamiętajmy jednak ze jest to figurka nie zaprojektowana przez FP i musieli się do niej dostosować oraz ,,upchnąć" w niej elementy dodatkowe. I co ty dużo gadać, jak będę miał to w ręku to ocenie a na razie jestem dość mile zaskoczony, zwłaszcza tymi wyrzutniami rakiet :D , jak ja uwielbiam takie coś :D

Autobot
Autobot
PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 6:21 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Sty 07, 2009 11:19 pm
Miejscowość: Olsztyn/Biskupiec
Toruń (1) Gdynia 2.0 (1)
Video recka setu od TFSource:

http://www.youtube.com/user/tfsource#p/u/6/pfKmtIXhwCM

Fajne te filmiki chłopaki robią. Jako, że fanem gestaltów nie jestem zestaw mało mnie obchodzi. Za to sam Swindle jest świetny. Gdyby wydali go bez całego dodatkowego badziewia i w niezaporowej cenie pewnie bym się połasił.

A latający klocek dalej mnie rozbraja. xD

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 6:08 pm   Temat postu: Re: Nowe zdjęcia produktów iGear, FansProject itp...

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Kwi 27, 2009 11:01 pm
Miejscowość: Poznań - Piątkowo
Medale: 3
Kraków (1) Gdynia (1)
Bruticus w końcu wygląda masywnie, najważniejsze, że ma normalne nogi a nie jak starszy z Energonu - 4 patyczki ze szklistego plastiku. Blast Off ma świetny design robota, ale alt wygląda jak skrzydlaty wibrator. Onslaught za to jest nieco przegięty. Szkoda, że Brawla nie zmienili na coś innego, tylko pozostawili starego. Nieco śmiesznie wygląda z tymi chudymi nóżkami. Jak brojler Komorowskiego.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 168 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości