Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 1:56 am

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 9:51 pm   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Cze 06, 2008 5:16 pm
Miejscowość: Nie chcesz wiedzieć...
Macie prawo mnie nienawidzić za to co zrobiłem, ponieważ faktycznie moje zachowanie było trollingiem. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Macie rację, zachowałem się jak skończony idiota i niedojeb. Jesteście takimi samymi ludźmi jak ludzie których znam w realu czy jak ludzie z innych forów, na których naprawdę realizuje swoje pasje. To że żadnego z was nie znam w niczym nie zmienia faktu, że takie zachowanie zawsze jest niestosowne. W realu nigdy nie zabawiał bym się w taki sposób, nie chcąc zniszczyć swojego wizerunku.

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:03 pm   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Wrz 18, 2008 9:45 am
Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki
Medale: 2
Poznań (1) Gdynia (1)
Najpierw piszesz, że jesteśmy takimi samymi ludźmi jakich znasz. Potem piszesz, że nas jednak nie znasz. Weź się zdecyduj, co?

Nienawidzić? Misiu, by kogoś nienawidzić to najpierw ten ktoś musi zrobić mi krzywdę. Ty mi krzywdy nie robisz. Ty mnie, a pewni i innych, maksymalnie wku****** swoim zachowaniem rodem z podstawówki. 21 lat a marudzi jak emo, wyżala się, najlepiej jakby zorganizować mu grupę pomocową pt. pomóż megsowi, następnie pisze: kpiłem z was, manipulowałem itp. Rany...

Na ilu forach jeszcze działasz? Tak samo jak tutaj? Współczuje.

Wizerunek? A posiadasz jakiś pozytywny? Bo wizerunek na forum masz równy dziwolągom nominowanym do galvatronów.

Skoro przestałeś realizować swoją pasję, a jedynie trujesz nam dupę, weź się spakuj, czmychnij z forum i daj ludziom żyć normalnie. Serio, nie wyglądasz w zachowaniu na 21 lata, ale na niedojebanego młokosa, myślącego, że jest pępkiem świata. Nie, nie jesteś. Załóż własne forum i smęć tam. Tutaj spora część "widowni" ma dosyć Twojego pitolenia bez sensu.

Słowo ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=OnYOo-wGdsU

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:25 pm   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Cze 06, 2008 5:16 pm
Miejscowość: Nie chcesz wiedzieć...
Cytuj:
Na ilu forach jeszcze działasz? Tak samo jak tutaj? Współczuje.
Na innych forach by to nie przeszło, mam tam zbyt wielu znajomych, których sobie cenię. Np. na forum MTG jest wielu moich kumpli z lubelskiej sceny tej gry, a że już jestem w miarę znany, to nie mógł bym sobie na to pozwolić.

Cytuj:
Wizerunek? A posiadasz jakiś pozytywny? Bo wizerunek na forum masz równy dziwolągom nominowanym do galvatronów.
Jeśli chodzi o to forum, to nie przeczę.

Cytuj:
Skoro przestałeś realizować swoją pasję
Cały czas jestem fanem transformers i to było zawsze była na poważnie...

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:33 pm   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Wrz 18, 2008 9:45 am
Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki
Medale: 2
Poznań (1) Gdynia (1)
Rany... jakim nudziarzem trzeba być, by pierniczyć takie farmazony. Nie mam wyrobionej opinii na forum, to mogę zrobić z siebie debila. Serio, jesteś młotkiem to ntej potęgi. Wielki mistrz postanowił ośmieszyć samego siebie na forum TF, by ukazać swoją wielkość.

Nie rozumiesz, że nikt tutaj nie przeżywa Twoich rozterek? Lubie próbują Tobie uświadomić, byś pisał z sensem lub wcale.

Mierne musi być Twoje życie, strasznie nudne. Idź na pielgrzymkę, poszukaj sensu swego istnienia, ale nie na forum TF... Nudny się robisz. Do tego nie umiesz przyznać swojej porażki: patrz temat o eremitach itp.

Krzyż na drogę i wyjedź gdzieś w końcu.

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:34 pm   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Kwi 27, 2009 11:01 pm
Miejscowość: Poznań - Piątkowo
Medale: 3
Kraków (1) Gdynia (1)
Cytuj:
Na innych forach by to nie przeszło, mam tam zbyt wielu znajomych, których sobie cenię.

Czyli co? Nas masz gdzieś i z tego powodu wylewasz z siebie swoje głupoty? Swoją drogą rozumiem że Ci znajomi są również tak samo ograniczeni jak Ty? Serio raz w życiu zrób coś dobrego i po prostu odejdź.

Piękny Rzymianin
Piękny Rzymianin
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 1:54 am   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Mar 14, 2008 1:16 pm
Miejscowość: WWa
Medale: 6
Poznań (1) Kraków (1)
Cytuj:
Na innych forach by to nie przeszło, mam tam zbyt wielu znajomych,

Poprawka Megs. Ty nie masz znajomych. Nie wyobrażam sobie, aż takich zjebów, którzy znosiliby twoją osobę w realu lub nawet w necie (chyba, że siedzisz na forum pt. "emo-pizdy dają czadu"). Poznałem wiele postaci w necie i mogę powiedzieć, że mam pewną zasadę, że póki nie poznam danej osoby w realu, to nie będę mówił, że nie chcę jej znać. Ty jesteś niebywałym wyjątkiem. Ciebie nie chcę nawet zobaczyć w realu, bo już wyobrażam sobie, że skoro jesteś taką pipą w necie, to co dopiero mam się spodziewać w rzeczywistości. Może na 1 rzut oka (w co wątpię) możesz wydawać się okej, ale mam jak w banku fakt, że głębsza lub nawet lżejsza rozmowa doprowadziłaby do tego, że wyzwałbym Cię od kretynów. Jeżeli masz jakichkolwiek znajomych, to zapewne są takimi samymi tumanami jak Ty.
Cytuj:
Jesteście takimi samymi ludźmi jak ludzie których znam w realu czy jak ludzie z innych forów

Sorry, ale pieprzysz. Gówno prawda! Nie znasz nas tak naprawdę i nie ma szans na porównanie nas do person z innych for, bo każdy jest inny. I znowu wychodzi twoja durna płycizna.
Cytuj:
W realu nigdy nie zabawiał bym się w taki sposób

Bo w realu byś już dawno dostał taki opierdol, że odechciałoby ci się pierdolenie takich bzdur. Więc weź zamknij się i oszczędź sobie wstydu.

Nie znoszę niczego bardziej od braku poczucia konsekwencji. Mówisz "A" potem robisz "B" po czym czynisz "C". Ja pierdolę...

Cytując klasyk: Kończ Waść, wstydu oszczędź! I powiedzieć, że chciałem cię z powrotem... co za błąd. Dałem szansę kołkowi, a wyszedł na tumana. Reszta pewnie się wstrzymuje od głosu, bo szkoda im słów i nie wypada kopać leżącego. Ja ujmę to tak: Gdybyś naprawdę był leżący, bo bym się wstrzymał. A tak mam do czynienia z chłopakiem, który nie posiada większych problemów, a robi z siebie straszną Zośkę do kopania. Na własny koszt dajesz się głaskać nogami. Chyba powoli kumam twoją wizję religii...

To tyle...

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 2:45 am   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lis 02, 2008 12:06 am
Cronos napisał(a):
Cytując klasyk: Kończ Waść, wstydu oszczędź!

Sam chciałem to napisać... choć to M5k jest osobą, która powinna zamieścić ten cytat, zwracając się do moderatora/administratora o zamknięcie tego tematu, który konsekwentnie, od początku do końca, nie ma sensu.

Edit - jakie zamknięcie?! Chodziło mi o usunięcie.

M5k - jesteś naszą forumową galeryanką!

Piękny Rzymianin
Piękny Rzymianin
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 10:22 am   Temat postu: Re: Kilka słów wyjaśnień

Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Mar 14, 2008 1:16 pm
Miejscowość: WWa
Medale: 6
Poznań (1) Kraków (1)
Co racja to racja. Temat od początku nie trzymał się kupy. Ostatnio nawet ucichł, ale oczywiście nasz kolega nie mógł się powstrzymać i musiał odświeżyć tego kiepskiego kotleta w tak marny sposób.

Zamykam temat, nie usuwam. Niech pozostanie ku przestrodze.

To tyle...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość