Obecny czas: Pią Wrz 10, 2010 1:52 pm

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 92 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 1:16 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lis 13, 2008 8:46 pm
Miejscowość: portowe miasto Gdynia
Medale: 2
Gdynia (1) Gdynia 2.0 (1)
Trafiony, upolowany :) thx.

DEATH IS THE ONLY WAY OUT!!!

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 2:22 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Dołączenie: Wto Cze 08, 2010 12:21 pm
Miejscowość: Rzeszów
Gumisinov napisał(a):
Jeśli ktoś jeszcze nie ma Steel Crushera z RoC - taniej nie będzie. Cena śmieszna, serio. Ja dla chrześniaka kupiłem za 38 zł, ale to już pozytywne przegięcie :). Taniej niż w USA. Link do kupna:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1062468016

drugi egzemplarz zgarnąłem ja :), za rozsądne pieniądze kupię figurkę Firefly (wersja 25th lub ROC - single card), nie musi być nowa, fajnie jakby miała wszystkie akcesoria.

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 2:36 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Wrz 18, 2008 9:45 am
Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki
Poznań (1) Gdynia (1)
A jaka kwota jest rozsądna :)?

FF w wersji single cared z 25th było kilka, od zwykłej, przez Hall of Heroes do Resolute. W wersji zapakowanej to pewnie będzie wydatek rzędu nawet 40 zł. Ostatnio za tyle sprzedałem podstawową wersję.

Z RoC będziesz miał problem, to była wersja exclusive dla sieci sklepów Toysrus. Po taniej cenie nikt Ci nie sprowadzi z Europy Zachodniej, tam są tylko tanio podstawowe ludki. Cena za taką figurkę może osiągnąć do 50 zł.

Oczywiście czasem ma się farta i daje radę taniej.

Z 25th i RoC będę miał za ok. 2 tygodnie nieco ludków: Arctic Threat DOC i SHIPWRECK, oba exclusive, do tego Viper, Para-Viper, Crimson Guard, Croc Master, Wraith i chyba coś tam jeszcze. Na allegro mam kilka ludków z 25th i exclusive z film - McCullen IX (dostępny tylko w 2paku, a cena za dwupak to ponad 120 zł. Ja mam ludka za 30). To tak w ramach reklamy :).

Witamy na forum!

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 3:04 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Dzięki za szybką odpowiedź, praktycznie to każda wersja byłaby OK (V18 - najbardziej OK). Jak pisałem wcześniej nie musi być to wersja zapakowana. Ostatnio miałem chrapkę na Wraith'a (dobra cena, chyba właśnie z twojej aukcji), ale kupiłem Steel Crusher'a (29 pln - cena jeszcze lepsza).

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 3:17 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Poznań (1) Gdynia (1)
Będę miał go MOC, czyli zapakowanego, oddam za 35 zł. Odezwę się na priva gdy dojdzie.

Pojazdy z filmu do rzecz przekomiczna. W oryginale, Hasbro.pl miało pojazdy wielkości SC sprzedawać za 170 zł. Alphy, czyli np molpod za 80 zł, ludki po 50 zł. Drożyzna, ale cóż, nie chcieli słuchać. U nas joe nie są aż tak mocno popularne, stąd sporo osób zwyczajnie się nacięło, myślę o sprzedających. Teraz pozbywają się asortymentu. Problem z cenami jest taki, że dotyczy on jedynie podstawowych figurki i pojazdów, z pierwszych fall. Jeśli chcesz kupić późniejsze, trzeba zabulić. Choć są wyjątki, przykładowo Ice Dagger. Poza mną nikt natomiast nie sprzedawał Crimson Hydry lub Dragonfly.

Ostatnio było kilka baz THE PIT - 200 zł to dobra cena, taniej się nie da sprowadzić, choćby przez wysyłkę. Ja kupiłem, ale to dla Pietayewa, bo nie wyszło ze sprowadzeniem z GB.

Najlepsza opcja, by kupić G.I. Joe to zrobić porządną, aktualną listę, mieć ją na forum lub wysłać mi na maila. Ja bardzo często sprowadzam właśnie pod kątem zapotrzebowania na ludki u moich znajomych. Wolę sprowadzić mniej za większą cenę, ale mieć pewność zbytu, niż zawalać pokój figurkami, których nikt nie potrzebuje :).

Jako nieco "stary" stażem kolekcjoner chętnie pomagam nowicjuszom sprowadzając im ludki lub dając wskazówki do kupna poza PL. Od razu uprzedzam - bez dobrego planu, rozeznania i praktyki niełatwo kupić coś porządnego na ebayu. Oczywiście, gdy ktoś wali wielkie sumy, spoko. Ja zawsze staram się kupować jak najtaniej, co przekłada się na czas, bo niekiedy człowiek poluje sporo miesięcy na dany przedmiot. Życie :).

Co do Wraitha będę pamiętał, 35 zł za zapakowaną figurkę to dobra cena. Zabrzmi mało skromnie, ale patrząc na moją kolekcję raczej nie powinieneś mieć obaw, czy wpuszczam Cię na minę ;).

PostWysłany: Śro Cze 09, 2010 10:21 am   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Wstępnie piszę się na spakowanego Wraith'a w cenie 35.
Mały update w temacie Firefly'a: wersja V18 (HOH) podoba mi się najbardziej, może być bez opakowania ale pełnym wyposażeniem (cena 35-40 pln). Rozpatrzę również propozycje V15,V14,V16,V17. Wersja ROC wypada.

PostWysłany: Śro Cze 09, 2010 10:52 am   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Poznań (1) Gdynia (1)
O wersję HoH będzie ciężko, ona sama kosztuje 40-50 zł MOC. Doliczając wysyłkę, pudełko jest sporej wielkości, kolejne 40 zł.

Pożyjemy, zobaczymy :).

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Czw Cze 24, 2010 11:41 am   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=5040558

kolejne kilka aukcji z figurkami ARAH - zapraszam do licytacji !!!

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Sob Lip 24, 2010 11:04 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Kolejna wyprzedaż podwójnych figurek, sporo kompletnych i niedostępnych w Polsce. Serdecznie zapraszam!!!!!!

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5040558

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 3:11 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Czy są chętni na ten pojazd?
http://www.yojoe.com/vehicles/10/stingraider/
Cena około 70pln, czas realizacji połowa września? Oczywiście nówki, wczęsniej nie otwierane, Copperhead i Swamp-Viper.

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 3:17 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Ja bym się pisał, tylko daj mi znać, czy to jest cena już z kosztami wysyłki, czy samego pojazdu?

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 3:23 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Poznań (1) Gdynia (1)
Polecam zakup, cena bardzo niska, w porównaniu z ebayowymi.

Decepticon
Decepticon
PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 3:51 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Jak najbardziej, biorąc pod uwage, że to exclusive, a z drugiej strony za małą kasę 2 figsy i ciekawy remake Water Moccasina :)

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 4:16 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 09, 2010 7:26 pm
Tak cena niezła dlatego też bym się chętnie pisał i również prosze o info co do kosztów wysyłki

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 5:58 pm   Temat postu: Re: Sprzedam, kupię, wymienię czyli temat dla fanów Destro

Sprawa nie jest jeszcze do konca pewna, ale jak są chętni to postaram się to ściągnąć. Na 100% bede wiedział w poniedziałek.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 92 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość